Zinzino rostkeverékkel a vastagbélrák ellen?


Gondolta volna, hogy a tüdőrák után a vastagbélrák és a végbélrák a második leggyakoribb daganatos halálozási forma? Nemcsak hazánkban, hanem világszerte egyre nő a betegek száma, ám a korai felismeréssel és a megelőzéssel (életmód, étrend és étrend-kiegészítők) sokat tehetünk a betegség ellen. Március a vastagbélrák elleni küzdelem hónapja.

A Zinzino terméke a vastagbél egészének jót tesz

Évente kb. 5000 beteg hal meg vastag- és végbélrákban, ezzel rövid idő alatt a második leggyakoribb halálozási forma lett hazánkban. A betegség fiatal korban ritka, elsősorban az 50 év felettieket támadja meg. Bár a géneket és a vastagrák kialakulására való hajlamot nem tudjuk kikerülni, jó hír, hogy életmódbeli és étrendbeli változásokkal sokat tehetünk mind a megelőzésért, mind pedig a kiújulás ellen. Hogyan segíthet ebben a Zinzino? A ZinoBiotic-ban található rostok a vastagbél egészének jót tesznek, hiszen elősegítik az itt található jó baktériumok növekedését.

zinzino

Milyen más előnyei vannak még a Zinzino rostkeveréknek?

A ZinoBiotic-ban található rostok tisztítják a vastagbelet, ezáltal csökkentik a puffadást és elősegítik a rendszeres bélműködést. A rostkeverék továbbá helyreállítja a koleszterinszintet és csökkenti a vércukorszintet az étkezések után.

Az életmód és az étrend szerepe rendkívül fontos mind a megelőzésben, mind pedig a kiújulás megakadályozásában. A rendszeres testmozgás nemcsak hangulatunknak tesz jót, hanem fizikailag is erősít. A testmozgás továbbá jótékonyan hat az emésztőrendszerünkre is, hiszen gyorsítja az anyagcserét, így a salakanyagok rövidebb ideig maradnak a bélrendszerben. A kiegyensúlyozott étrend és az étrend-kiegésztők is hasonlóan fontosak, hiszen még a leggondosabban összeállított étrend sem tartalmazza a szükséges mennyiségű vitaminokat és ásványi anyagokat.

Milyen rostok találhatók a Zinzino termékében?

A ZinoBiotic az alábbi öt élelmi rost kombinációja: teljes gabonából származó, emésztésnek ellenálló keményítő, cikóriagyökérből származó inulin, zabból származó béta-glükán és az ugyancsak cikóriagyökérből, valamint útifűmaghéjból származó frukto-oligoszacharid. Ez a rostkeverék egyfajta üzemanyagként szolgál a vastagbélben található hasznos baktériumok számára, ezzel lehetővé téve a nemkívánatos baktériumok kiszorítását – ez pedig megteremti a mikrobiom egyensúlyát.

Így fogyassza a Zinzino rostkeveréket

A ZinoBiotic-ot fogyaszthatja magában vagy LeanShake-kel és smoothie-val elkeverve is. Amennyiben magában fogyasztja, úgy keverjen el 6 g (1 kanál) port 50-100 ml vízzel vagy más folyadékkal (víz, gyümölcslé stb.). A termék napi 1-2 alkalommal használható. Élelmi rostok fogyasztása esetén nagyon fontos az extra folyadékbevitel, amivel megakadályozható az ilyenkor gyakori székrekedés. Gyomorproblémák esetén érdemes előbb kisebb adaggal kezdeni, majd folyamatosan növelni azt, így a mikrobiomnak lesz ideje alkalmazkodni.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Már a Zinzino egy összetevője is sokoldalúan védi szervezetünket

A Zinzino ZinoBiotic a jó baktériumok növekedését segíti. Miért fontos ez nekünk?