Már a Zinzino egy összetevője is sokoldalúan védi szervezetünket


A Zinzino termékek egyik legérdekesebb összetevője a polifenol, ami ritka hangzásával ellentétben viszonylag gyakran fordul elő a természetben, egészségre gyakorolt jótékony hatásai pedig rendkívül sokoldalúak. A Zinzino összes Balance terméke, így a halolaj és a halolajkapszula is tartalmaz polifenolt.

A Zinzinoban található polifenolokról röviden

A polifenolok szinte minden növényi eredetű élelmiszerben jelen vannak, mennyiségük és szerkezeti felépítésük igencsak változatos. A polifenolok az egészségre előnyös hatással bíró vegyületek, amelyek a legtöbb gyümölcs, zöldség és ital jellegzetes színét és illatát adják. Jó hatással vannak a szervezetre, így pl. védik a keringési rendszert, valamint a vérzsírokat az oxidációs stressztől, gyulladáscsökkentőek, illetve segítenek a daganatok legyőzésében.

A Zinzino étrend-kiegészítője sokoldalú védelmet nyújt

A Zinzino BalanceOil termékcsaládban található polifenolok védik a koszorúsereket, az idegrendszert, a májműködést és a keringést is. Gyulladáscsökkentőek, gátolják a vérlemezek összecsapódását és a daganatos sejtek növekedését, továbbá ellenállóak az oxidatív stresszel és a különféle vírusfertőzésekkel szemben. A polifenolokban gazdag bogyós gyümölcsök bizonyítottan csökkentik a magas vérnyomást, a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát, valamint erősítik az immunrendszert és csökkentik a koleszterinszintet.

A Zinzino halolajon kívül miben található még polifenol?

Egyes gyümölcsök esetében a polifenolok közvetlenül a héj alatt találhatóak, így ezeket érdemes héjjal együtt fogyasztani. A bogyós gyümölcsök közül főleg a gránátalma, az áfonya, a fekete ribizli, az eper, a málna és a szőlő tartalmaz sok polifenolt, de a káposzta és a dió fogyasztása is javasolt. Előfordulhat azonban, hogy nem tudjuk bevinni a megfelelő mennyiséget sem gyümölcsökből, sem magvakból, ezért ilyenkor érdemes különféle étrend-kiegészítőkkel pótolni a polifenolokat. A Zinzino BalanceOil és a Zinzino BalanceOil kapszula is rendkívül gazdag polifenolokban, ezért ideális kiegészítése lehet táplálkozásunknak.

Zinzino

Mivel ad többet a Zinzino?

A svéd székhelyi Zinzino étrend-kiegészítői (BalanceOil és BalanceOil kapszula) kiváló minőségű EPA és DHA zsírsavakban gazdag halolaj, valamint polifenolokban gazdag extra szűz olívaolaj kombinációját tartalmazza. A BalanceOil biztonságosan beállítja és szabályozza az EPA és DHA szinteket, szervezetünk omega-6:3 egyensúlyát, továbbá elősegíti az optimális agyműködést, a normál szívműködést, valamint erősíti az immunrendszert. A Zinzino BalanceOil növeli a polifenolok szintjét a szervezetben, így valóban sokoldalúan védi azt.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zinzino rostkeverékkel a vastagbélrák ellen?

A Zinzino ZinoBiotic a jó baktériumok növekedését segíti. Miért fontos ez nekünk?