Mennyi az ajánlott bevitel a Zinzino Vivából?

Alvászavar? Fáradtság? Kimerültség? A Zinzino sáfrányt tartalmazó étrend-kiegészítője ezekben az esetekben, sőt stresszes időszakban is bátran szedhető. Számos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz a jótékony sáfrányon kívül.

Zinzino Viva - mikor szedjem?

Gyakorta folyamatos stresszben éljük meg mindennapjainkat. Természetesen ez nemcsak a valódi stressznek köszönhető, hiszen mindannyian mások vagyunk, habitusunk, a családból hozott mintáink alapján másként reagálunk az élet kihívásaira. Lehet egy-egy jelentősebb esemény vagy negatív változás, illetve súlyosabb gond - még a „legedzettebb” emberek is kimerülhetnek. A Zinzino Viva természetes összetevőinek köszönhetően mindenkinek segíthet. Amennyiben úgy érezzük, hogy szükségünk van arra, hogy megnyugodjunk, jobban tudjunk relaxálni, hogy idegszálaink kisimuljanak, akkor szedhetjük akár naponta, de akár csak időszakosan is.
Adagolása: 2 tabletta/nap, amely egyenként 14 mg affron®-t (sáfránykivonatot) tartalmaz. Az adagolás azonban egyé­nileg eltérő is lehet, így több tabletta is biztonságosan beszed­hető. A hatás akár már 3-4 nap vagy egy hét elteltével érezhető.

Gyermekek, terhes kismamák és a Zinzino Viva

A Vivát a Zinzino 12 éven felüli gyermekeknek és felnőtteknek fejlesztette ki. Amennyiben kisgyerekeknél alkalmazná, mindenképpen konzultáljon gyermekorvossal. Várandósság vagy tervezett terhesség esetén is kérje ki kezelőorvosa véleményét. Bár a sáfránykivonat biztonságos összetevő, de nagy adagban méh-összehúzódásokat okozhat, ami akár vetéléshez is vezethet. A sáfránykivonat toxicitását in vivo és in vitro is tesztelték. Napi 1,0 g sáfránykivonat még bizton­ságos (ez 70 db Viva tablettának felel meg). Az 5 g sáfrány-kivonat (ami 350 Viva tablettának felel meg) már mérgező.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zinzino rostkeverékkel a vastagbélrák ellen?

Már a Zinzino egy összetevője is sokoldalúan védi szervezetünket

A Zinzino ZinoBiotic a jó baktériumok növekedését segíti. Miért fontos ez nekünk?